Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een inspirerende en prettige werkomgeving biedt PinkRoccade Local Government marktconforme arbeidsvoorwaarden met tal van opties. Naast een goed salaris zijn er mogelijkheden voor variabele beloning, een cafetariamodel waarin je extra vakantiedagen kunt kopen, goede collectieve verzekeringen en ruime aanvullende bedrijfsregelingen. Bij veel functies hoort een leaseauto tot de standaard bedrijfsuitrusting.

Ook je persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom hebben wij een opleidingsbudget voor individuele trainingen en coaching. Niet alleen voor je persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor team ontwikelingen. Daarnaast hebben we een Young Professional Program, Pink Potential Program en intern innovatieprogramma We Do Things Different om je te helpen je capaciteiten optimaal te ontwikkelen.

Je werkt met de nieuwste technologieën in een omgeving waar veel ruimte is voor vernieuwing. Daarnaast bieden we voldoende mogelijkheden tot zelfontplooiing in de vorm van coaching en opleiding