Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Werken bij

Of je nu fris uit de schoolbanken komt, op zoek bent naar een andere werkomgeving of toe bent aan een volgende stap in je carrière… Bij PinkRoccade Local Government is altijd ruimte voor enthousiaste en bevlogen professionals. Kiezen voor PinkRoccade Local Government betekent kiezen voor een succesvol bedrijf met een prettige en collegiale werksfeer. Een bedrijf waar je een uitdagende en verantwoordelijke functie krijgt en samenwerkt met gemotiveerde professionals.

Ontwikkel jezelf

Uiteraard zijn er bij PinkRoccade Local Government volop kansen om jezelf te ontwikkelen. In onze visie vormen medewerkers namelijk de belangrijkste basis van ons succes. Daarom investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers via uitdagende projecten, ons Performance Management Proces, interne coaching, persoonlijke ontwikkelplannen en opleidingen.

Prima voorwaarden

Naast een inspirerende en prettige werkomgeving biedt PinkRoccade Local Government marktconforme arbeidsvoorwaarden met tal van opties. Naast een goed salaris zijn er mogelijkheden voor variabele beloning, een cafetariamodel waarin je extra vakantiedagen kunt kopen, goede collectieve verzekeringen en ruime aanvullende bedrijfsregelingen. Bij veel functies hoort een leaseauto tot de standaard bedrijfsuitrusting.

Wil je meer weten over werken bij PinkRoccade Local Government? Neem dan contact met ons op via prlg.werving@pinkroccade.nl.