Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Nationale programma's

De overheid heeft verschillende Nationale Programma’s geïnitieerd. Denk hierbij aan Digitale Agenda 2020 van de VNG en het Digiprogramma onder aansturing van de Digicommissaris. Deze programma’s leveren een belangrijke bijdrage aan de realisatie van een moderne overheid “die antwoorden geeft”. PinkRoccade Local Government volgt deze Nationale Programma’s nauwgezet en ontwikkelt haar producten en diensten conform de richtlijnen en eisen van die programma’s. Ook levert PinkRoccade Local Government een actieve bijdrage in de operationalisering ervan. Heeft u hierover vragen over één van de programma’s of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via 088 - 1101 500.

Handreiking leverings- en acceptatievoorwaarden en Leveranciersmanifest

KING en de GebruikersVerenigingen van enkele ICT-leveranciers die zich richten op de lokale overheid, waaronder de GebruikersVereniging PinkRoccade Local Government hebben een handreiking leverings- en acceptatievoorwaarden opgesteld. PinkRoccade Local Government is geen partij bij de handreiking leveringen- en acceptatievoorwaarden, maar geeft als volgt invulling aan die handreiking:

Applicaties van PinkRoccade worden voor uitlevering getest op het StUF-testplatform als hiervoor testscenario’s beschikbaar zijn.

  • De planning en realisatie van leveringen van applicaties en versies er van zullen onder andere via de SoftwareCatalogus worden gepubliceerd.
  • Testresultaten van  het StUF-testplatform worden gepubliceerd in de SoftwareCatalogus van KING.
  • PinkRoccade is actief deelnemer in de StUF community en in het bijzonder de expert- en regiegroep.
  • Open koppelvlakken worden ondersteund na ondertekening van betreffende addenda.
  • De beschrijvingen van de open koppelvlakken op Makelaarsuite worden actief beschikbaar gesteld aan derden via het Leveranciersportaal.
  • Derden kunnen hun koppelingen op Makelaarsuite testen via de testomgeving van het Leveranciersportaal.

In het regulier overleg tussen PinkRoccade en haar GebruikersVereniging zullen deze zaken regelmatig worden besproken.

Deze invulling is tevens van toepassing op het recentelijk hernieuwd leveranciersmanifest van het Digicommissariaat.