Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Directie

Han Knooren – Algemeen Directeur Total Specific Solutions (TSS)
Han Knooren (1968) is Algemeen Directeur bij Total Specific Solutions (TSS) en in die rol verantwoordelijk voor PinkRoccade Local Government, PinkRoccade Healthcare en PharmaPartners. Voordat hij in dienst kwam bij PinkRoccade Local Government was Knooren mede-eigenaar en algemeen directeur van Yuki, een innovatieve online boekhoudservice. In de periode daarvoor bekleedde hij diverse functies bij McKesson, internationaal marktleider op het gebied van healthcare informatietechnologie. Hier was hij onder andere Managing Director McKesson Frankrijk, algemeen directeur Nederland en Vice-President op het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Knooren heeft diverse opleidingen genoten. Na het afronden van zijn studie Commerciële Techniek aan de Universiteit Nyenrode,  volgde hij onder meer het Advanced Management Executive Program bij INSEAD in Fontainebleau, Frankrijk.

Martijn Aardema – Directeur Informatievoorziening
Martijn Aardema is directeur van de businessunit Informatievoorziening binnen PinkRoccade Local Government. Aardema heeft Werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en werkt inmiddels 14 jaar binnen de IT branche met een focus op dienstverlening richting klanten. Hij was hiervoor onder andere werkzaam als Services Director bij RedPrairie waar hij 6 jaar verantwoordelijk was voor de dienstverlening in de Europaregio.

Femke Rhouat - Managing Director Financiën & Services
Femke Rhouat is directeur van de businessunit Financiën & Services. Femke vindt het belangrijk om vanuit verbinding en partnership met haar klanten en vooral met haar mensen te werken. Ze is sinds juli 2014 werkzaam bij PinkRoccade Local Government. Ze is gestart als manager verantwoordelijk voor de consultants en projectmanagers en heeft daarbij vooral veel geleerd over het IT-vak en de IT-taal.

Michiel Uijting – Directeur Ruimte & Omgeving
Michiel Uijting is Directeur van de businessunit Ruimte & Omgeving van PinkRoccade Local Government.  In deze unit zijn oplossingen gepositioneerd rondom de basis – en kernregistratie van onroerende goedobjecten  en Belastingen. Hij heeft binnen PinkRoccade Local Government diverse (management)functies bekleed. Met meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-branche en overheidsmarkt is Uijting in augustus 2011 toegetreden tot het directieteam. Uijting is als Bestuurskundige afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen na afronding van de studie Informatica.

Patrice van Geffen - Directeur Samenlevingszaken
Patrice van Geffen is sinds 2013 directeur van de businessunit Samenlevingszaken. Patrice is een gemeenteman in hart-en-nieren. Na zijn studie Politicologie heeft hij gewerkt bij de gemeenten Oss, Eindhoven, Nijmegen en Waalwijk en is hij actief geweest in de gemeenteraad van Oss. Zijn uitdaging zag hij in het voortdurend verbeteren van de bedrijfsvoering van gemeenten en de dienstverlening aan inwoners. Met dezelfde inzet doet hij dat nu ook opnieuw vanuit PinkRoccade Local Government, nadat hij eerder bij PinkRoccade Civility werkte. Speerpunten van zijn businessunit zijn selfservice, regie en integraliteit. Patrice zoekt de samenwerking met gemeenten in onderling vertrouwen en partnerschap.

Jurriaan Piek - Directeur Publiekszaken
Jurriaan Piek (1975) is directeur van de businessunit Publiekszaken van PinkRoccade Local Government. Essentiële speerpunten zijn: Self Service, Modernisering Burgerzaken, Klant Contact Centrum en Zaakgericht werken. Zonder twijfel dé gebieden waarop gemeenten de komende jaren het verschil gaan maken. Voordat hij in dienst kwam bij PinkRoccade Local Government was Piek werkzaam bij UVIT en Thorbercke in de rol van management consultant. Binnen PinkRoccade Local Government heeft hij diverse (management)functies bekleed. Met meer dan 15 jaar ervaring in de ICT-branche is Piek in april 2013 toegetreden tot het directieteam. Hij heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen.