Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

iBegraafplaats

De app voor het beheren van begraafplaatsen en crematoria.

Regel het goed, voor elkaar

Snel een actueel, goed sluitend, digitaal overzicht van uw begraafplaatsgegevens? iBegraafplaats wordt de app voor het beheren van begraafplaatsen en crematoria. Gebrek aan overzicht behoort zo tot het verleden. Dankzij het gebruik van deze app sluit alles wat te maken heeft met de digitale vastlegging van een uitvaart, naadloos aan op de inrichting van uw administratieve organisatie. Met iBegraafplaats wordt het eenvoudig en overzichtelijk!

Uit handen geven

Dankzij de integratie met iOverlijden kan een uitvaartverzorger direct het proces starten vanuit de aangifte overlijden. Door de koppeling met de BRP worden bovendien altijd de juiste gegevens opgehaald van de overledenen alsook de rechthebbenden. Uitvaartverzorgers kunnen het proces eenvoudig starten via internet en smartphone zonder uw tussenkomst, ook ’s avonds of in het weekend. Op deze manier kan de uitvaart direct gereserveerd worden door de begrafenisondernemer.

Afscheid met een goed gevoel

iBegraafplaats vervangt het oude begraafplaatsadministratie systeem door een gebruiksvriendelijke applicatie van deze tijd. Dit betekent een einde aan losse lijstjes en uitdagingen met het maken van selecties. Een belangrijke selectie is bijvoorbeeld "de graven waarvan in het komend jaar de huur afloopt". De app doet het voor u. In een handomdraai genereert u managementinformatie, inclusief de gewenste overzichten of grafieken.

Samen verder

Om iBegraafplaats tot een succes te maken, hebben wij u nodig als kwartiermaker. Samen met de kwartiermakers gaan we iBegraafplaats vormgeven. Op deze manier zal iBegraafplaats maximaal aansluiten op de behoefte van de eindgebruikers. Hierdoor wordt u koploper in innovatieve dienstverlening.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdag 1 september. U kunt zich via dit formulier direct aanmelden.

Meer informatie

Nieuwsgierig? Meer informatie is te verkrijgen bij Ward de Laat, Product Owner.