Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Technisch beheer en hosting

Vanuit de gecertificeerde Pink Private Cloud omgeving biedt PinkRoccade Local Government volledige ontzorging op gebied van zowel infrastructuur als het technische beheer.

Zo bieden wij ondersteuning die aansluit bij de actuele behoefte van uw gemeente en is het mogelijk om stap voor stap veilig naar de cloud te gaan.

Releasemanagement

Met releasemanagement bent u verzekerd van up-to-date software. Zowel de installaties van de nieuwe software releases als patches en updates worden door specialisten van PinkRoccade Local Government uitgevoerd. Door onze kennis en expertise in het ontwikkelen van deze software en het uitvoeren van deze installaties kunnen zij deze installaties optimaal en effectief uitvoeren. U hoeft niet meer te monitoren wanneer releases en eventuele SPL-sets geïnstalleerd hoeven te worden. Daarnaast weet u vooraf welke kosten het onderhouden van uw software betekent en geeft het geen financiële verrassingen bij onvoorziene omstandigheden als gevolg van fouten tijdens de installatie of software. Optioneel kunnen ook databases en operating systems worden meegenomen in de uitvoering.

Remote beheer

Naast het releasemanagement kunnen de specialisten van PinkRoccade Local Government ook het technische systeembeheer uitvoeren waar de software op draait. Een betrouwbaar systeem is belangrijk voor een goede werking van applicaties en biedt continuïteit voor gemeentelijke kernprocessen. Een slechte performance of zelfs uitval heeft immers directe gevolgen voor de dagelijkse werkzaamheden van een ambtenaar. Voorkomen is beter dan genezen. En dat is precies wat de dienst remote beheer van PinkRoccade Local Government inhoudt. Met kennis van de betreffende platformen en het inzetten van monitoring, worden mogelijke bedreigingen pro-actief gesignaleerd en weggenomen.

Pink Private Cloud hosting

Als u kiest voor hosting dan leveren we onze software vanuit de Pink Private Cloud. Deze omgeving bestaat uit een high-available infrastructuur speciaal ingericht voor de lokale overheid en het applicatielandschap van PinkRoccade Local Government. Dit zorgt voor een optimale performance van zowel systeem als software. De omgeving staat in twee geografisch gescheiden datacenters in Nederland (Aalsmeer en Haarlem) en voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen.

De gehele infrastructuur wordt 24x7 gemonitord en dagelijkse wordt een back-up van alle systemen gemaakt. De omgeving is schaalbaar en wordt eenvoudig uitgebreid op basis van de actuele behoefte. Binnen de hosting dienst valt het volledig technische beheer en onderhoud van zowel software, systeem (inclusief onderhoud en licenties operating system) als database (inclusief licenties). Met hosting dienstverlening vanuit de Pink Private Cloud heeft u geen omkijken meer naar het inrichten, onderhouden en investeren van infrastructuur. Dit neemt de complexiteit weg en geeft zekerheid in performance, beveiliging en een gegarandeerde beschikbaarheid.

PinkPrivateCloud.jpg