Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Bustour: Debiteurenbewaking op z'n efficiëntst

20 juli 2016

Het eerste half jaar zit er inmiddels alweer op! Wat zijn de doelstellingen voor de tweede helft van dit jaar? Vaak hoor ik tijdens mijn klantgesprekken dat er nog wel wat verbeteringen zijn op het gebied van debiteurenbewaking. Hoe krijgen we dit nu efficiënt ingericht? Wij hebben dan ook een ludiek idee bedacht voor in september. 

Graag wil ik jou en je collega uitnodigen voor een informatie/actieve middag waarin we met een aantal andere collega gemeenten uit de regio ingaan op dit onderwerp. Enkele onderwerpen die naar voorkomen zijn Centraal Factureren, Managementinformatie en Machtigingskaarten verwerken. Een unieke kans om samen met een andere gemeenten hierover te sparren.

Voor deze middag kiezen we één centrale opstapplaats. We verzamelen daar om 13.30 uur. Je kunt kiezen uit vier datums met bijbehorende opstapmogelijkheden. Vanuit daar gaan we de “tour” beginnen. Tijdens de tour praten we je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van debiteuren en kun je horen hoever andere gemeenten zijn op dit gebied. Daarna rijden we naar een locatie waar we gezamenlijk een leuke activiteit ondernemen. Aansluitend hebben we een borrel. Daarna rijdt de bus weer terug naar de opstapplaats. We zijn ongeveer om 17.30 uur bij de opstapplaats.

Een leuke informatie/actieve middag voor jou en je collega! Bekijk hier de data, opstapmogelijkheden en activiteiten.

Met vriendelijke groet,

Harriët van Gent

PinkRoccade Local Government